+36 1 317 0999

budapest@meblik.hu

Facebook
MEBLIK.HUMiért Meblik?TÜV minőségbiztosítás

TÜV minőségbiztosítás

Garancia a biztonságra

TÜV minőségbiztosítás

A Meblik olyan biztonsági tanúsítványokkal rendelkezik, melyek azt igazolják, hogy az összes gyerekbútor megfelel az EU által előírt normáknak. Ez azt jelenti, hogy a Meblik bútorok abszolút biztonságosak és megfelelnek a gyerekek számára gyártott termékek követelményeinek. A bútoroknak, az anyagoknak és az összes termékegységnek szigorú ellenőrzésen kell átmenniük, a biztonsági- és minőségi feltételeket teljesíteniük kell.

A Meblik cég egy MONITORING + TEST védett megfelelési jelképet kapott, amely azt jelenti, hogy a termékek a tesztelés során pozitív elbírálásban részesültek, valamint a termelés, gyártás ismételhetőségét is bizonyítja, nemcsak a minták egyszeri bevizsgálását.

Ez a szignó és a hozzá kapcsolódó tanúsítvány a legjobb minőség és a biztonság garanciája, valamint a konkurens cégek ellenében páratlanná teszi a termékeinket, bizonyosságot adva a vevőknek, hogy első osztályú termékkel van dolguk.

Bababútor  és Gyerekbútor

Ifjúsági bútorok

Teszteredmények

A tömeggyártásban részt vevő összes bútorunk átment a biztonsági és minőségi bevizsgálásokon. Alább megtekinthetik a szélsőséges körülményeket felvonultató tesztekről készült képeket. Büszkén mondhatjuk, hogy az összes bútorunk átment a vizsgálatokon!

A lenti galériában megtekintheti, milyen teszteken mentek át a bútoraink.

 

Go top