+36 70 628 5844

budapest@meblik.hu

Facebook
MEBLIK.HUInformációTanácsok

Tanácsok

Szekrények a gyerekszobába

Szekrények a gyerekszobába Minden gyerekszoba elengedhetetlen felszerelése a szekrény. Nélkülük a rend megtartása, gyakorlatilag lehetetlen lenne, a ruhák, a társasok, a plüssök és egyéb tárgyak mennyisége miatt, melyek tárolására helyre van szükség.

Tudj meg többet...

Szekrények ifjúsági szobába

Szekrények ifjúsági szobába Azoknak a belső tereknek a tervezésekor, melyeket több évig is használunk sok kérdés merül fel. Hova tegyük az ágyat, mivel takarjuk az ablakot, hogyan hasznosítsuk a teret, milyen bútorokat érdemes választani, azért hogy a szobában mindennek meglegyen a helye... Azért, hogy egy kicsit megkönnyítsük ezt a döntést bemutatjuk ötleteinket az egyik legfontosabb bútorra.

Tudj meg többet...

Baba sarok

Baba sarok Egy új családtag köszöntésére megfelelően fel kell készülni! Nekünk is vannak speciális ajánlataink a legapróbbaknak – a kiságytól, a szekrényig egészen az apróságokig.

Tudj meg többet...

Kis szobaméret [tanácsok, inspirációk]

Kis szobaméret [tanácsok, inspirációk] A szoba belső mérete az egyik legfontosabb szempont a szoba berendezésének tervezésekor. Ez befolyásolja a bútorok elhelyezését. Ha a méretek nem túl nagyok, gondolkodni kell azon, hogy miként rendezzük be a szobát funkcionálisan.

Tudj meg többet...

Univerzális fehér bútorok

Univerzális fehér bútorok A gyermekszoba berendezése nem kis kihívás. A gyermek évről évre nő és egyre változik az érdeklődési köre és az ízlése. Mit tegyünk, hogy a szobája mindig megfeleljen az elvárásainak?  

Tudj meg többet...

Go top