+36 70 628 5844

budapest@meblik.hu

Facebook
MEBLIK.HU7 érv a Meblik mellettÉrtékeket képviselő európai cég

Értékeket képviselő európai cég

Értékeket képviselő európai cég

Két baráttal kezdődött 2006-ban, akik szenvedéllyel egy innovatív megoldást hoztak létre a bútorok világában. Mindezt azért, hogy a szekrények, komódok és az ágyak egyedi karaktert kapjanak, és biztosítsanak kellemes hangulatot a gyermekszobákban. Ma a Meblik további piacokat hódít meg a világon (már több, mint 20 országban jelen vagyunk) a vállalat több, mint 150 dolgozót alkalmaz a gyártósoron (a gyártási munkákban résztvevők fele női alkalmazott). Azaz elv vezérel minket, hogy csak a jó képes megsokszorozni önmagát akkor, ha megosztjuk azt, ezért társadalmi tevékenységeket is folytatunk.

Együttműködünk a „Gyönyörű angyalok” , „Van egy álmom” és az „SOS Gyermekfalu” lengyel alapítványokkal. Ezeknek az együttműködéseknek a keretein belül felújítottuk rászoruló gyermekek szobáit. Ezen kívül játszósarkakat rendezünk be gyermekkönyvtárakban, árvaházakban, közösségi központokban és egyéb közintézményekben, egész Európában.

2008 óta együttműködünk a „Lengyel Humanitárius Szervezettel”. Három kút építését finanszíroztuk Dél-Szudánban, amelyeknek köszönhetően lényegesen nőtt Bor és Kuerdiek lakosainak életminősége.

Sikerünk több láncszemből tevődik össze. A beszállítók, a dolgozók és a Ti, vagyis az Ügyfelek véleménye tükröződik a termékek és a nyújtott szolgáltatások minőségén. Ez még csak az utunk kezdete, van még egy csomó elképzelésünk és energiánk, hogy ezeket megvalósítsuk! Kezdjük is a munkát!

Go top