+36 70 628 5844

budapest@meblik.hu

Facebook
MEBLIK.HUÚjdonság!

ReStyle!

Minden szezonban változnak a színek, a minták és a kiegészítők..., de egy dolog sosem változik – mégpedig az időtlen klasszikus stílus! Újdonságot mutatunk be! Tekintsétek meg, mit készítettek nektek tervezőink! 

Léteznek olyan trendek, melyek sosem vállnak unalmassá. Néha azonban érdemes egy kis friss löketet adni nekik, hogy újszerűvé varázsoljuk ezeket a klasszikus darabokat. Ezt az utat követik tervezőink, hogy most nagy örömmel bemutathassák tervezői munkásságuk eredményét! 

Royal White

Az időtlen klasszikus

Az új bútorcsalád minden darabja más. Egységessé elsősorban színük teszi őket. Az alpesi fehér színre... és a szürkére összpontosítunk! A klasszikus stílussal kombinálva nagyszerűen néznek ki. A steppelést imitáló gravírozás, az energiával teljes motiváló idézetek a szekrényeken, vagy a csipkefrontok az új kollekció jellegzetességei.

Otthonainkban, nagyon gyakran találkozunk steppelt kanapékkal és fotelekkel. A Royal kollekció a válasz erre az időtlen trendre. Egyenes gravírozott vonalak, melyek steppelést imitálnak, tökéletesen mutatnak klasszikus fehér és szürke háttéren is. Ennek köszönhetően egy teljesen új, egyedi termék jött létre! Érdemes megjegyezni, hogy ez a kollekció két színkombinációban érhető el – a szürkében (Royal Grey) és fehérben (Royal White).

Boho, egy kimondottan lányoknak készült ajánlat. A finom csipkés gravírozásnak köszönhetően, minden lány úgy érezheti majd magát, mint egy modern hercegnő. A frontokat ékesítő díszítések, nagyon újszerű megoldást nyújtanak, mind a ruházati, mind a belsőépítészeti trendekben.

Funkcionális belső Boho

A kollekciók közös eleme a tárolás fontossága! A szekrény alján tágas fiókok találhatók, amelyekben a gyermekek elrejthetik kincseiket. Szobáik falain új polcok találhatók majd. 4 nyitott szegmensre vannak osztva, amelyeken könnyedén elhelyezhetők a nyári emlékek, vagy a könyvek. A polcnak és a fióknak köszönhetően, az éjjeliszekrény további helyet biztosít a kincsek tárolására.

Nyugodt álomVibe

A ReStyle kollekcióban, mindenki talál magának valamit. A Vibe kollekció a skandináv trendekre utalva jött létre. Az előlapokon található gravírozás, egy mosolygós mackó minta az ágyon és a motiváló, energiát biztosító idézetek... Ezek az elemek minden bizonnyal békés, pihentető légkört biztosítanak a gyermekszobába! Választhatod még azt az ágyat is, melynek frontjai kristályokkal vannak díszítve. A többi bútorral együtt még egy tini lánynak, vagy fiúnak is szolgálatára lehet.

A hercegnő kuckója Fésülködőasztal

Nagyszerű választásnak bizonyulhat egy növésben lévő fiatal hölgynek, stílusos újdonságunk – egy szabadonálló fésülködőasztal! Sok lány vágyik arra, hogy legyen egy kis kuckója, amelyben úgy érezheti majd magát, mint egy igazi sztár... A RE Fésülködőasztalnak köszönhetően, szobáikban szépségszalon nyílik!

Kényelmes leckeírás Íróasztal

Érdemes figyelmet fordítani az asztalokra, melyek megjelentek a ReStyle ajánlatában is. Két változatban is kaphatók – fiókkal jobb, illetve baloldalon. Mindkét esetben egy kis szekreter szerelhető a tetejére, mely növeli a pakolható felületet. Ezzel együtt, a polc és az asztal felülete között nyerünk egy tárhelyet, akár laptopunk tárolására is.

 

Go top