+36 1 317 0999

budapest@meblik.hu

Facebook
MEBLIK.HUGyerekszoba

Tanácsok

14 márc 2018

Univerzális fehér bútorok

, Meblik

Univerzális fehér bútorok A gyermekszoba berendezése nem kis kihívás. A gyermek évről évre nő és egyre változik az érdeklődési köre és az ízlése. Mit tegyünk, hogy a szobája mindig megfeleljen az elvárásainak?  

Tudj meg többet...

07 márc 2018

Kiegészítők a tizenévesek

, Meblik

Kiegészítők a tizenévesek Egy lány szobája ne legyen unalmas, sem sablonos. Engedjük, hogy minden ifjú hölgy saját érdeklődésének és ízlésének megfelelően rendezhesse be kuckóját. Minél univerzálisabb bútorokkal rendezzük be a szobát, annál nagyobb kreativitást biztosítunk az új tulajdonosnak. Milyen legyen hát egy tinédzser szobája?   

Tudj meg többet...

02 márc 2018

Egy emeletes ágy a gyermekszobában

, Meblik

Egy emeletes ágy a gyermekszobában Két gyermek és egy kisebb méretű szoba – gyakran találkozunk ezzel a problémával a szobák kialakítása során. Milyen trükköt alkalmazzunk, hogy megoldjuk ezt a helyzetet?

Tudj meg többet...

28 febr 2018

Színes szobák

, Meblik

Színes szobák Az amerikai Panteon Intézet minden évben kiválasztja azt a színt, mely a dizájn és a divat világában uralkodik majd az adott évben.  A Meblik tervezői szintén követik a legfrissebb trendeket és olyan képi összhangot alakítanak ki, melyek követik a legdivatosabb színeket és mintákat. 

Tudj meg többet...

29 nov 2017

A bababútorok kiválasztása

, Meblik

A bababútorok kiválasztása A várandóság egy várakozással teli időszak, mely elsősorban az előkészületek ideje. A ruhák, a játékok, a babakocsi, a kórház kiválasztásának majd a babaszoba berendezésének ideje is. Sok minden van, amire emlékeznünk kell, így a tanácsok és a segítség mindig jól jönnek. Mi az, amiről ne feledkezzenek meg a jövendőbeli szülők a gyermekbútorok kiválasztása során?!  
 
 
 
 
 
 

Tudj meg többet...

Go top