+36 1 317 0999

budapest@meblik.hu

Facebook
MEBLIK.HUGyerekszoba

Tanácsok

29 nov 2017

A bababútorok kiválasztása

, Meblik

A bababútorok kiválasztása A várandóság egy várakozással teli időszak, mely elsősorban az előkészületek ideje. A ruhák, a játékok, a babakocsi, a kórház kiválasztásának majd a babaszoba berendezésének ideje is. Sok minden van, amire emlékeznünk kell, így a tanácsok és a segítség mindig jól jönnek. Mi az, amiről ne feledkezzenek meg a jövendőbeli szülők a gyermekbútorok kiválasztása során?!  
 
 
 
 
 
 

Tudj meg többet...

26 szept 2017

Szoba bútor testvéreknek

, Meblik

Szoba bútor testvéreknek Szoba rendezése testvéreknek nagyon igényes téma, de egyben és nagyon érdekes kalandnak számít. Tervezéskor figyelembe kell venni néhány dolgot, amely majd könnyíti a testvér szoba elrendezését.

Tudj meg többet...

08 jún 2017

Nézze meg slágereinket - LOL és Fashion

, Meblik

Nézze meg slágereinket - LOL és Fashion Fashion bútorok – legjobb választás, ha egy tinédzser lány szobáját akarunk rendezni. Ez tényleg jó ötlet, ha otthon van egy hölgy, aki követi a divat trendeket és csinosan szeretne kinézni – ez a megoldás legjobb lesz!

Tudj meg többet...

22 ápr 2017

Bútorok lányoknak

, Meblik

Bútorok lányoknak Lány bútorok kínálatában sok olyan bútort találod, amely lányok minden kívánságát teljesítik. Különféle témájú bútorokat ajánljuk, így minden kis hölgy megtalálja valamit számára.

Tudj meg többet...

03 ápr 2017

Fashion kollekció – Tanácsok

, Meblik

Fashion kollekció  – Tanácsok Fashion bútorok – legjobb választás, ha egy tinédzser lány szobáját akarunk rendezni. Ez tényleg jó ötlet, ha otthon van egy hölgy, aki követi a divat trendeket és csinosan szeretne kinézni – ez a megoldás legjobb lesz!

Tudj meg többet...

Go top