+ 36 1 317 0999

budapest@meblik.hu

Facebook
MEBLIK.HUGyerekszoba

Tanácsok

08 jún 2017

Nézze meg slágereinket - LOL és Fashion

, Meblik

Nézze meg slágereinket - LOL és Fashion Fashion bútorok – legjobb választás, ha egy tinédzser lány szobáját akarunk rendezni. Ez tényleg jó ötlet, ha otthon van egy hölgy, aki követi a divat trendeket és csinosan szeretne kinézni – ez a megoldás legjobb lesz!

Tudj meg többet...

22 ápr 2017

Bútorok lányoknak

, Meblik

Bútorok lányoknak Lány bútorok kínálatában sok olyan bútort találod, amely lányok minden kívánságát teljesítik. Különféle témájú bútorokat ajánljuk, így minden kis hölgy megtalálja valamit számára.

Tudj meg többet...

03 ápr 2017

Fashion kollekció – Tanácsok

, Meblik

Fashion kollekció  – Tanácsok Fashion bútorok – legjobb választás, ha egy tinédzser lány szobáját akarunk rendezni. Ez tényleg jó ötlet, ha otthon van egy hölgy, aki követi a divat trendeket és csinosan szeretne kinézni – ez a megoldás legjobb lesz!

Tudj meg többet...

04 jan 2017

Bútorok fiúknak – Fejezd ki magát!

, Meblik

Bútorok fiúknak – Fejezd ki magát! Ha fiúnak válassza a bútort, akkor figyelembe ajánljuk a YOUNG szériát – Ez a fajta bútor kisebb és nagyobb fiúknak fog megfelelni.

Tudj meg többet...

10 okt 2014

X GREEN – a tér egy újabb dimenziója

, Meblik Sp. z o.o

X GREEN – a tér egy újabb dimenziója Üdvözlök mindenkit, ma van a számotokra egy friss, még egészen az újdonságtól illatozó ajánlatom – készen álltok? A vakáció kezdetén (Ó vakáció, a várva várt vakáció…) bemutatok Nektek valamit, ami a rendezetlen térformákat kedvelők tetszését nyeri el – a legújabb meblikes kollekciót – az X GREEN-t!

Tudj meg többet...

Go top