+36 1 317 0999

budapest@meblik.hu

Facebook
MEBLIK.HUGyerekszoba

Tanácsok

Baba sarok

Baba sarok Egy új családtag köszöntésére megfelelően fel kell készülni! Nekünk is vannak speciális ajánlataink a legapróbbaknak – a kiságytól, a szekrényig egészen az apróságokig.

Tudj meg többet...

Kis szobaméret [tanácsok, inspirációk]

Kis szobaméret [tanácsok, inspirációk] A szoba belső mérete az egyik legfontosabb szempont a szoba berendezésének tervezésekor. Ez befolyásolja a bútorok elhelyezését. Ha a méretek nem túl nagyok, gondolkodni kell azon, hogy miként rendezzük be a szobát funkcionálisan.

Tudj meg többet...

Univerzális fehér bútorok

Univerzális fehér bútorok A gyermekszoba berendezése nem kis kihívás. A gyermek évről évre nő és egyre változik az érdeklődési köre és az ízlése. Mit tegyünk, hogy a szobája mindig megfeleljen az elvárásainak?  

Tudj meg többet...

Kiegészítők a tizenévesek

Kiegészítők a tizenévesek Egy lány szobája ne legyen unalmas, sem sablonos. Engedjük, hogy minden ifjú hölgy saját érdeklődésének és ízlésének megfelelően rendezhesse be kuckóját. Minél univerzálisabb bútorokkal rendezzük be a szobát, annál nagyobb kreativitást biztosítunk az új tulajdonosnak. Milyen legyen hát egy tinédzser szobája?   

Tudj meg többet...

Egy emeletes ágy a gyermekszobában

Egy emeletes ágy a gyermekszobában Két gyermek és egy kisebb méretű szoba – gyakran találkozunk ezzel a problémával a szobák kialakítása során. Milyen trükköt alkalmazzunk, hogy megoldjuk ezt a helyzetet?

Tudj meg többet...

Go top