+ 36 1 317 0999

budapest@meblik.hu

Facebook
MEBLIK.HUGyerekszoba

Tanácsok

26 szept 2017

Szoba bútor testvéreknek

, Meblik

Szoba bútor testvéreknek Szoba rendezése testvéreknek nagyon igényes téma, de egyben és nagyon érdekes kalandnak számít. Tervezéskor figyelembe kell venni néhány dolgot, amely majd könnyíti a testvér szoba elrendezését.

Tudj meg többet...

08 jún 2017

Nézze meg slágereinket - LOL és Fashion

, Meblik

Nézze meg slágereinket - LOL és Fashion Fashion bútorok – legjobb választás, ha egy tinédzser lány szobáját akarunk rendezni. Ez tényleg jó ötlet, ha otthon van egy hölgy, aki követi a divat trendeket és csinosan szeretne kinézni – ez a megoldás legjobb lesz!

Tudj meg többet...

22 ápr 2017

Bútorok lányoknak

, Meblik

Bútorok lányoknak Lány bútorok kínálatában sok olyan bútort találod, amely lányok minden kívánságát teljesítik. Különféle témájú bútorokat ajánljuk, így minden kis hölgy megtalálja valamit számára.

Tudj meg többet...

03 ápr 2017

Fashion kollekció – Tanácsok

, Meblik

Fashion kollekció  – Tanácsok Fashion bútorok – legjobb választás, ha egy tinédzser lány szobáját akarunk rendezni. Ez tényleg jó ötlet, ha otthon van egy hölgy, aki követi a divat trendeket és csinosan szeretne kinézni – ez a megoldás legjobb lesz!

Tudj meg többet...

04 jan 2017

Bútorok fiúknak – Fejezd ki magát!

, Meblik

Bútorok fiúknak – Fejezd ki magát! Ha fiúnak válassza a bútort, akkor figyelembe ajánljuk a YOUNG szériát – Ez a fajta bútor kisebb és nagyobb fiúknak fog megfelelni.

Tudj meg többet...

Go top