+36 1 317 0999

budapest@meblik.hu

Facebook
MEBLIK.HUMiért Meblik?Ökológia

Ökológia

Vízbázisú festékek

Legfiatalabb Ügyfeleink és a természet érdekében - egyedüliként a gyermekbútor gyártók közt - vízbázisú lakkokat használva természetbarát technológiát alkalmazunk.

A gyártás folyamán felhasznált festékek biztonságosak és nagyon tartósak.

Újszerű technológiát alkalmazva a legmagasabb minőségű bútorokat hozzuk létre a természet károsítása nélkül

 

 

Törődj a természettel

logopodpiswyjustowany.jpg (398 x 450)

2008-ban egy gyerekbútorokkal foglalkozó cég, a MEBLIK Sp. z o.o. csatlakozott a „Törődj a természettel" nevű programhoz, amit a Lengyel Recycling Rendszer - Újrahasznosítási Szervezet keltett életre.

A „Törődj a természettel" programban való részvétele bizonyítja a vállalkozó elkötelezettségét egy nagy volumenű ügy iránt, amelynek alapvető célja a természetes környezet védelme.

A „Törődj a természettel" egy igencsak összetett program, mely oktatásügyi, információs és lobby jelleggel is bír. A résztvevők között tudhatjuk a csomagolt termékek gyártóit és importőrjeit, az újrahasznosítással foglalkozó cégeket, községeket és járásokat, ökológiai szervezeteket, iskolákat és iskolán kívüli intézményeket, és végül mindenkit, akinek fontos a természetes környezet védelme.

Az összes alanyt az első lengyel recycling jelkép - a „Törődj a természettel" logója kapcsolja össze. A szervezet logója megtalálható a környezetbarát termékek csomagolásain, a szelektív hulladékgyűjtőkön, a csomagolt termékeket forgalmazó kiskeredések kirakatain, és az összes olyan szegmensben, ahol a környezetvédelemmel szoros kapcsolatban álló emberek dolgoznak.

A program lényege a résztvevők közös céljainak megvalósítása az oktatásügyi, információs és PR szegmensben. Partnereink egymással való, rendszeres kapcsolattartása nemcsak a problé - mák azonnali orvoslását, de az új kihívásokkal való szembenézést is lehetővé teszi. Az ökológiai oktatás és a hírpolitika a program alapvető törekvéseit képezik, mert ezek nélkülözhetetlenek a jogi szabályozások és a fogyasztói szokások kivitelezésében. Mindez a program résztvevőinek, a civil szervezetek, valamint a média hathatós támogatásával történne.

Varsó, 2011.01.11


Go top