+36 70 628 5844

budapest@meblik.hu

Facebook
MEBLIK.HUÚjdonság!Music Live és Graffiti Art

Music Live és Graffiti ArtMusic Live Pink

A modern tinédzser szobája

Éljen a zene veled együtt! Idén ősszel, bemutatjuk az új kollekciónkat azoknak a fiatal, zenekedvelő művészlányoknak, akiknek tetszik a praktikus bútor, gyönyörű grafika és a hangulatos gravírozások utánozhatatlan kombinációja.

Music Live Pink kollekció egy nagyszerű recept, hogy a szobádba költözzön az élőzene. A fehérrel és a feketével kontrasztot képező rózsaszínű árnyalatok csábítják az érzékeid, hogy szinte azonnal beleszeretsz az új szobádba. Most kéznyújtásra van a zenevilág és az igényes bútor egyedi kombinációja.

Music Live Pink

Vizuális lakoma a Te szobádbanGraffiti Art

Engedd, hogy kitöltsük a szobádat a legújabb Graffiti Art kollekciónk eredeti és utánozhatatlan bútoraival. Élénk, energiával feltöltő zöld szín érdekes kontrasztot képez a fehér és a szürke árnyalatokkal. Ezen színek ügyes összeállítása vidám hangulatot teremt és frissé, mosolygóssá teszi az ébredéseidet minden reggel.

Ezt az igényes kivitelű és álomszép bútort a fiatal, függetlenséget szerető és új élményekre vágyó, kalandéhes tinédzserek részére teremtettük. A graffiti, amely nagyszerűen mutatkozik a fehér előlapokon, áthelyez Téged a művészet világába és körbevesz a függetlenség fantasztikus légköre.

Graffiti Art

Válj rocksztárrá!

Amikor kint szürkül a szomorú ősz, mi számos lehetőséget nyújtunk, hogy a Te világod vidám színekben pompázzon. Építsd be a legújabb, utánozhatatlan kollekciónk gyönyörű, dinamikus színeit a hétköznapjaidba és ünnep lesz minden napod.

A zenei kalandokra vágyó kamaszoknak tökéletes választás a Music Live Red bútorkollekció. Nem csak ékesíti a szobádat, hanem rock hangulatot áraszt, aktív szabadidőtöltésre inspirál és forró ritmusok hallgatására csábít. A bútor meleg-piros díszítése pozitív hangulatot teremt, nem csak az őszi napokon.

Music Live Red     Music Live Red

Go top