+36 70 628 5844

budapest@meblik.hu

Facebook
MEBLIK.HUMiért Meblik?

Miért Meblik?

Miért is a legjobb bútorokat válasszuk gyermekeinknek? Mindenkinek más ízlése van, mindenki másképp dönt, egyénileg közelítve meg a részletkérdéseket. Ezért is szeretnénk bemutatni Önöknek, mitől is olyan különlegesek, párját ritkítóak a bútoraink:

Gyönyörű minták

A bútoraink nagy részén 3 dimenziós gravírozott motívumok találhatók, melyeknek a gyerekeknek tetsző színvilága, jellege van. A bútorok gravírozása az egész szobabelsőnek kellemes hangulatú, kivételes, gyermeki hangulatot kölcsönöz.

Garancia a biztonságra

A Meblik olyan biztonsági tanúsítványokkal rendelkezik, melyek azt igazolják, hogy az összes gyerekbútor megfelel az EU által előírt normáknak. Ez azt jelenti, hogy a Meblik bútorok abszolút biztonságosak és megfelelnek a gyerekek számára gyártott termékek követelményeinek. A bútoroknak, az anyagoknak és az összes termékegységnek szigorú ellenőrzésen kell átmenniük, a biztonsági- és minőségi feltételeket teljesíteniük kell.

Tudj meg többet...

Ökológia

Legfiatalabb Ügyfeleink és a természet érdekében - egyedüliként a gyermekbútor gyártók közt - vízbázisú lakkokat használva természetbarát technológiát alkalmazunk.

Tudj meg többet...

 

Go top