+36 70 628 5844

budapest@meblik.hu

Facebook
MEBLIK.HUÚjdonság!Új év – új kollekciók

Új év – új kollekciók

PirateMinden gyermek egy különálló személyiség, más és más érdeklődési körrel, szenvedéllyel. Ezért törekedünk újabbnál újabb kollekciók, bútorcsaládok létrehozására, hogy a különféle életkorú gyermekek, legyenek kisebbek-nagyobbak, megtalálhassák bennük a számításaikat, igényeiknek megfelelően. Örömmel jelentjük be, hogy nemcsak a kíméletlen havazás, de a Meblik 5 új kollekciója is „betemeti” a térséget!

A játék a legfontosabb!

A legújabb, Kalóz nevezetű kollekciónkkal feledhetetlen tengeri kalandokat élhetnek át a lurkók. Az azúrkék, fehér, élénkpiros és sötétkék színvilág vidám, 3D-s grafikával párosítva izgalmas élményeket biztosít a mindennapokban.

Kalózhajó a kis tengerész szobájában

Kövesd a bajnokokat!

A maga nemében egyedülálló, királyi Real Madrid kollekció a gyönyörű színvilágával és a spanyol klub jelképeivel felvértezve biztosan lenyűgözi a rajongókat. A fehér előlapokkal párosított klubszínek, a választható fehér vagy antracit színű oldallapok a történelem legjobb meccseit idézhetik meg…

Real Madrid

Légy a driftelés királya!

DriftSzédítő sebesség, kacskaringós útvonalak, az izgalom a tetőfokára hág – az őrült autóversenyek szerelmeseinek ismerős tulajdonságok ihlették az új, Drift kollekciót. Az energiát sugalló és valósághű grafika, valamint a fehér-szürke színkompozíciók padlógázzal röpítenek el oda, ahova csak a képzelet juthat el!

Alkossa meg a szobabelsőjét!

Gyengéd, leheletfinom vonalak és egy csipetnyi extravagancia – mindezen tulajdonságokat kínálja az egyik legújabb kollekciónk, a Uni Shine. A hófehér színvilág és az előlapok elegáns fényessége, a bútorcsalád eredetisége tökéletesen illik az ötletekkel és szenvedéllyel teli tizenévesek szobáiba. 

UNI Shine

Romantikus ihletettség

Az Uni Levendula kollekció nemcsak a felhőkben járó, romantikus lelkületű álmodozóknak lett kitalálva, de azoknak is, akik két lábbal járnak a földön és emiatt vágynak az emelkedett, idilli pillanatokat megidéző szobabelsőre. A gyengéd levendula és a gyönyörű fehér színvilág ötvözete tökéletes környezetet nyújtanak a gondtalan pihenéshez.

Uni Levender

Go top