+36 70 628 5844

budapest@meblik.hu

Facebook
MEBLIK.HUÚjdonság!Ifjúsági íróaszta

Ifjúsági íróasztalok

Az ergonómiai íróasztal vásárlása nagyon fontos a gyerek fejlődésében, mivel ott a gyerek számos órán keresztül tanulni, olvasni vagy számítógépezni fog. Azért nagyon fontos a legjobb bútor kiválasztása amely egészségére is fog hatni.

Az íróasztal vásárlásakor ellenőrizünk kell, hogy az íróasztal magasság szabályzóval rendelkezik és ezáltal tudjuk-e oly magasságot biztosítani neki, hogy ne ártson e a gyermek gerincére. Az árú ajánlatunk egy részét mutatjuk, amely a kisgyerekeknek és a fiataloknak szól.

YO Mix Plus Íróasztal

Gyerekkel együtt nő a bútor, ami nagyon jó befolyásolja a gyermek gerincére és lehetővé teszi a gyerek jó pozíciójának biztosítását. Az íróasztal több lehetőséget ad nekünk a gyerekhez való illesztésekor, vagy a szoba rendezésekor.

100 cm és 150 cm tévészekrénnyel összeállítható az íróasztal, Más íróasztallal is összecsatolható. Kisebb megoldásnak két polcot tartalmazó tartállyal összeköthető. Az íróasztal nemcsak funkcionális hanem újszerű kinézettel rendelkezik.

YO Mix Íróasztal

Egy tinédzsernek megfelelő bútor, A gyerek olyan magasságú, hogy nyugodtan szabványos íróasztalhoz ülhet. Mind a kettő típus laminált lemezből készült, ami sérülésmentességét jelenti.

YO 14 Max Plus Íróasztal

Négy magassági szintével rendelkezik, így minden felhasználóhoz illeszkedik, billenő asztallappal rendelkezik (az íróasztal jobb, vagy bal oldalán) ami, azt jelenti, hogy ergonomikus és könnyen rajta dolgozni. Ezt a modellt bővíteni lehet egy – egy elemmel, amely pont ehhez a modellhez illenek, és a használatuk több helyet biztosít, akár az asztallapon, akár a polcokon is. Az íróasztal egy polccal és egy hátizsák tartóval rendelkezik.

YO 125 i YO 140 Íróasztalok

Nincsen polcuk, és ezáltal a felhasználót nem korlátozzák. Ehhez a bútorhoz könnyen bármelyik

Go top