Sima, matt frontok (kivétel a fényes Uni Shine) és különböző színű oldallapok lehetőséget adnak, hogy sok féle módon rendezzük be a szobát. A kiegészítők cseréjével igazán könnyen meg lehet változtatni a belső tér arculatát. Az Uni kollekció kiváló alapot ad minden szobához!

Nézd meg milyen színválasztékban érhető el!

Minden tinédzsernek megvan a sajátstílusa. Válaszd ki neki a hozzá legjobban illőt! Több évre szóló garanciát adunk!

ÚJDONSÁG! Frame, a klasszikus és az ifjúsági kollekció ötvözete. Az előlapon található lágy keret gravírozás igazán elegáns külsőt kölcsönöz a bútoroknak. Az oldalak és frontok gazdag színválasztékának köszönhetően mindenki talál itt számára megfelelőt.

Nézd meg az Frame 7 új kollekcióját!

Bevezetjük a MODE bútorokat! Változtasd át a szobádat és válogass a több mint 90 bútorelem közül. Megszámolhatatlan féle kombináció és beállítás, mindemellett helytakarékosság és szuper helykihasználás. A sok szín és választható perem színeknek köszönhetően bármilyen stílust varázsolhatsz a szobádba. Nézz körül a MODE világában!

Szereted a skandináv stílust? Most berendezheteted ezzel az egész szobádat! Nézd milyen bútorok várnak rád a Scandi keretein belül.

Klasszikus bútorok, amelyek eleganciát és esztétikát közvetítenek. A modern stílus és az időtlen dizájn olyan keveréke, amely mindenhová remek választás!

A gyerekszoba belső tere legyen színes és biztonságos! Öt gravírozott mintás kollekciónk, lekerekített szélekkel vár, hogy gyönyörűvé tedd vele a kisgyerek szobáját.

Ez az oldal sütiket használ a szolgáltatások biztosításához. Megadhatja a böngészőben a sütik tárolásának vagy elérésének feltételeit.