A tizenévesek ízlése olyan gyorsan változik, hogy nehéz lépést tartani vele. Ha az elülső minták nélküli ifjúsági bútorokat választja, a belső teret a felnövekvő gyermek igényeinek megfelelő kiegészítőkkel változtatja meg anélkül, hogy további új bútorokat kellene választania.

A Young termékcsalád az ifjúsági bútor stílusok és lehetőségek széles palettáját kínálja, amely lehetővé teszi, hogy egyedi belső teret hozzon létre a tinédzserek számára. Úgy tervezzük ezeket a bútorokat, hogy nekik ne csak alvásra szolgáljon, hanem tanulásra, barátokkal való időtöltésre és mindenekelőtt önkifejezésre is alkalmas legyen. A modern minimalizmus kedvelőinek sima előlappal és elegáns felülettel rendelkező bútorainkat kínáljuk. A színek kedvelőinek változatos mintázatú bútorokat kínálunk, melyek segítségével kifejezheti egyéniségét.

A Frame kollekciók az elegancia és a kifinomultság kombinációi. Sima előlapok jellemzik őket, amelyek minimalista, modern megjelenést kölcsönöznek nekik. Az frontok szélső részén gravírozott részletekkel kombinálva egyedi karaktert adnak a bútoroknak. Hangsúlyozzák a részletekre való odafigyelést, és díszítik a belső teret. Kiváló választás azok számára, akik a letisztult formákat, az egyszerűséget és az eleganciát ötvöző belső tereket kedvelik.

MODE = korlátlan lehetőségek a belsőépítészetben! A különféle méretű alkatrészek széles választékának köszönhetően a moduláris bútorok lehetővé teszik egyedi belső elrendezések létrehozását. Megfelelnek az elvárásainak, különösen a funkcionalitás tekintetében, mivel praktikus zónákat alakítanak ki tároláshoz, tanuláshoz, munkához vagy alváshoz. Ideálisak ifjúsági szobába, nappaliba, hálószobába és irodába.

Szépség, egyszerűség és időtlenség. E vonal inspirációja a skandináv formatervezési hagyományokból táplálkozik, amelyeket pozitív energiájuk és természetességük miatt értékelünk. A Scandi kollekció bútorait minimalista dizájn, természetes színek és anyagok jellemzik. Ez a kombináció nemcsak esztétikussá, hanem harmonikussá is teszi a bútorokat bármilyen belső térben.

A ReStyle visszatérés a hagyományos belső terek esztétikájához. A kollekciók a klasszikus stílust felfrissített változatban ötvözik a modern kidolgozás minőségével. Jól illenek a lányszobába, a nappaliba, vagy akár a szülők hálószobájába és még az irodába is. Jellegzetes minták, díszítések és gondos kivitelezés... Ezeknek köszönhetően a ReStyle termékcsalád minden egyes bútordarabja egyedi hangulatot varázsol otthonába vagy irodájába.

A gyermekszobát a legkisebb családtagok biztonságát és kényelmét szem előtt tartva kell kialakítani, ahol nyugodtan fejlődhetnek. Egy egyedi szoba kialakítása gyermeke számára fantasztikus élmény. Válassza a Meblik gyerekbútort, és alkosson varázslatokkal és színekkel teli belső teret gyermeke álmai szerint!

Fedezze fel a bájos házikó bútorokat a legújabb Kids Home termékcsaládban. Találja meg a tökéletes megoldásokat gyermeke szobájához, amelyek a biztonságot és az egyedi dizájnt ötvözik. Teremtsen varázslatos teret gyermekének úgy, hogy olyan házikó bútorokat választ, amelyek mesébe illő hangulatot kölcsönöznek a kisgyermekek számára tervezett belső tereknek!