7x miért pont a Meblik?

Termékeink jellemzői:

 • gyermekbútoraink lekerekített szélekkel rendelkeznek, 
 • a híres Sherwin Williams cég vízbázisú lakkjaival vannak festve, 
 • UV fénnyel keményített előlapok, 
 • élettartam-garanciával bíró BLUM-szerelvényekkel az ajtók becsapásának fékezésére, 
 • hevederek a bútorok falhoz való rögzítésére.

Minden bútorunk gyermekbiztos! Ezen túl minden termékünket rendszeresen ellenőrizzük. A Meblik céget évekkel ezelőtt kisgyerekes szülők alapították, akik számára a biztonság volt a legfontosabb.  Minden bútorunk készítésekor nagy figyelmet fordítunk a legapróbb részletekre is. Biztonság szempontjából tesztelésre kerültek, megfelelnek az Európai Unió által meghatározott gyermektermékekre vonatkozó szigorú előírásoknak.

A legtöbb bútorunk rendelkezik TÜV Rheinland Polska biztonsági tanúsítvánnyal is. Ez azt jelenti, hogy hosszú ideig tartó és részletes ellenőrzésen estek át. A jó eredmények alátámasztják termékeink magas színvonalát, és hogy megfelelnek a szigorú biztonsági követelményeknek. Mindezek mellett termékeink megkapták a TÜV Rheinland Test + megfelelési jelzőt, ami a gyártásellenőrzés pozitív elismerését jelenti. Ennek részeként az alábbiakat ellenőrizték:

 1. gyártási technológia, 
 2. használti berendezési eszközök, 
 3. termelési szervezet,
 4. a gyártási folyamatban részt vevő személyek képesítése, 
 5. minőségellenőrzés, 
 6. panaszok nyilvántartása és kezelése

Ez garantálja a bútorok gyártási folyamatának állandóságát és stabilitását!

Kínálatunkban közel 50 kollekció található gyerekeknek és fiataloknak! Mindegyik különböző, egyedülálló motívummal rendelkezik. Egyaránt alkotunk a mesék világába illő,és a mindennapi élethez megfelelő terveket.

Gyermekkollekciónk kisgyermekek számára készült, akik minden érzékükkel a világ felfedezésére törekszenek. A bútorok előlapján található gravírozás érintése elősegíti  a pszichomotorikus fejlődést, az érdekes összhatás fejleszti a kreativitást, megkönnyíti a színek és formák tanulását.

     

 

Az ifjúsági bútorokon található gravírozások minden igényt kielégítve tökéletesen kiegészítik és díszítik a belső tereket. Az összes mintázatot nagy odafigyeléésel alkotjunk meg, az összhatást mindig a stílushoz igazítva. Ruhák és virágok, vagy a foci és a versenyautók sokasága… Megfelelőt találhatnak lányok és fiúk részére egyaránt!

Pillanatnyilag a normál szállítási időnk minimum 5-7 hét. Felmerülő kérdések esetén vegye fel velünk a kapcsolatot telefonon vagy emailen keresztül.

A gyermeked álomszobájához vezető harmadik lépés a szállítás és a bútorok összeszerelése. A megrendelés teljes körű kivitelezését ajánlva, biztosítjuk a bútor házhozszállítását és lakásba felvitelét illetve a fúrós összeszerelést. Egy összeszerelésben tapasztalattal rendelkező brigád professzionálisan összerakja és beállítja az összes bútort, felhelyezi a polcokat és kiviszi a kartonpapírokat.

A szállítással illetve a szereléssel kapcsolatos részletekről tanácsadónk ad részletes tájékoztatást a megrendelés során. Minimum 4-6 hét a megrendelést követően (a megrendelés feldolgozási ideje) logisztikus kollégánk felveszi veled a kapcsolatot és meghatározásra kerül a szállítás pontos időpontja.

Ha mégis úgy döntöttél, hogy te szereled össze a megvásárolt bútort, ne feledd, hogy szolgálatodra készen állunk! Ha kisebb vagy nagyobb segítségre szorulsz azzal kapcsolatban, hogy mit mivel csatlakoztass, írj vagy hívj minket bátran, mi segítünk!


Nagy kihívást jelent, hogy bútorainkat gyermekek használják mindennaposan. Így szükséges, hogy biztonságosak és egyben tartósak is legyenek. Ezért kínálunk 5 éves garanciát a szakembereink által összeszerelt bútorokra. 

Ingyenes szobatervezés

Mielőtt a bútorok az otthonodba kerülnek, egy összetett gyártási folyamaton esnek át. A gyárban egy szekrény gyártásával 48 fő foglalkozik! 

Modern technológiákat, kiváló minőségű anyagokat és fejlett gépeket használunk. Csak szakképzett és szakértő emberek dolgoznak köreinkben. Ennek köszönhetően termékeinket nemcsak Európában, hanem a világ minden táján nagyra értékelik! Prémium minőséget kínálunk vonzó áron, kiváló akciók keretében. ... Győzödj meg róla Te is!

Történetünk 2006-ban kezdődött két baráttal , akik innovatív megoldásokat alkottak a bútorgyártás világában. Céljuk, hogy a szekrényeknek, a polcoknak és az ágyaknak egyedi karaktert adjanak, hogy azok vidámságot vigyenek a gyerekszobákba. Ma a Meblik közel 300 alkalmazottat foglalkoztat Lengyelországban és azon túl, új piacokra lép szerte a világon. Irányelvünk, hogy a jóság az egyetlen dolog, amiből annál több lesz nekünk, minél többet adunk másoknak, ezért jótékonysági szerepet vállaltunk társadalmi tevékenységekben.

2008 óta együtt dolgozunk a Lengyel Humanitárius Szervezettel. Dél-Szudánban négy kút építését támogattuk, melynek köszönhetően jelentősen nőtt Bor és Kuerdiek lakosainak kényelme. A "Gyönyörű Angyalok", "Álmodom" és az "SOS Gyermekfalvak" alapítványokkal együtt dolgozunk, hogy felújítsuk rászoruló gyermekek szobáit. Játszótéreket hozunk létre többek között Varsóban, Toruńban, Rzeszówban és Wisła Wielkában.

Sok elemből áll össze a sikerünk. A beszállítók, az alkalmazottak, az ügyfelek és az Ön véleménye alakítja a termékek és szolgáltatások minőségét. Ez csak az utunk kezdete, sok ötletünk és energiánk van még, hogy cselekedjünk. Dolgozunk tovább!