+36 70 628 5844

budapest@meblik.hu

Facebook
MEBLIK.HUÚjdonság!Gyermek íróasztal

Gyermek íróasztal

Amikor egy íróasztal vásárlás előtt állunk, akkor figyelembe kell venni néhány fontos tényezőt, először is arra kell emlékezzük, hogy gyerekünk számos órát tanulással fog foglalkozni használván az íróasztalt. Ebben az esetben egy ergonomikus íróasztalt kell, keresni, mely kényelmet és jó munkát biztosít.

UP 100 és 120 íróasztalok

Íróasztalok, melyek kisgyerekkel együtt nőnek; Négy magassági szintnek köszönhetően az íróasztal kisgyerekhez illeszkedik. Oldalt egy hátizsák tartóval fel vannak szerelve. Az íróasztal lapja egy hőre zsugorodó fóliával van borítva, ami tisztaságot és karcolás mentességét biztosítja. A 120 íróasztalhoz egy rátétet tudjuk vásárolni, amivel beépítjük az íróasztal környezetét.

UP 140 íróasztal

Kettő magasság szint szabályzóval rendelkezik. Az íróasztalt vagy BOX tartállyal össze lehet rakni, vagy pedig egy TV BOX szekrénnyel (Sarok konfiguráció is lehetséges). Ez egy praktikus és tágas bútor, mely modern kinézettel rendelkezik. Széles asztallapon könnyen dolgozni tud a kisgyerek.

Az összes UP íróasztalok koronával rendelkeznek és tompa sarkakkal el van látva, így biztonságosabb a bútor.

145 Íróasztal

Óldalonként két beépített szekrény biztosítja tankönyveknek a helyét, Nagy asztallapon a gyerek könnyen tud dolgozni, a hőre zsugorodó fólia karcolás mentessé teszi a felületet. A legkisebb felhasználók biztonságára a bútor tompa elemekkel rendelkezik. Klasszikus kinézet és funkcionalitás belefér minden gyermekszobába.

Könyvszekrény- íróasztal

Praktikus könyvszekrény és íróasztal összecsatlakozása, négy tágos polc az íróasztal felett, és kettő szekrény alatta nagy helyet biztosít a tankönyveknek meg más cuccoknak is. Könyvszekrény – íróasztal egy sarki beépítésű bútornak tekinthető. Létezik jobb és bal kinézete.

Go top