+36 70 628 5844

budapest@meblik.hu

Facebook
MEBLIK.HUÚjdonság!Diák asztal

Diák asztalDiák asztal

Az íróasztal kiválasztása, és diák szoba rendezése családi esemény. Különösen, ha a gyermekünk először iskolába megy, tegyünk ezt, hogy az íróasztal kiválasztása fontos lépés legyen a gólya felkészülésében. Legfontosabb esemény az ember életében az iskolai tanulás kezdése. Milyen íróasztalt válasszam?

Egyszerű a válasz, a gyermek testmagasságra szabott, elég nagy, hogy az összes füzet és tankönyv férjen rá. Az íróasztalok széles választéka kielégíti a legigényesebbeket is - a különböző minták és színek sokasága lehetővé teszi az íróasztal igazítását bútorokhoz, és a szoba kivitelezéséhez.  

UP íróasztal

Amikor egy hét éves gyereknek kiválasztod egy íróasztalt, akkor egy ilyet válasszon, mely szabályozható magassággal rendelkezik. Az up íróasztal három magasság változatban kapható: 100 cm, 12ö cm és 1402 cm. A pult 5 magasság szint beállítása ( UP 100 és UP 120) 50 cm-től  75 cm-ig lehetővé teszi azt, hogy az íróasztal szint jó lesz, amikor a gólya  majd középiskolába megy. Ezen túlmenően az íróasztal pultja hőre zsugorodó fóliával borítva van, így forgácsolásmentes és karcolásmentes a pult és írás, rajzolás és festés tanulmányozását teljes gőzzel  folytathat. Az összes szennyeződést könnyen eltávolíthatja nedves kendővel. Az UP 140 íróasztal csak kettő pult magassággal rendelkezik (61 és 74cm), de a pultot vagy konténer- (Box) vagy alacsony szekrényre (TV Box) támasztható.  Ennek a megoldásnak köszönhetően az összes füzet és az iskolai felszerelés könnyen le lehet érni. Minden íróasztal fel van szerelve táska horoggal, ami könnyíti a rend fenntartását.

145 Íróasztal

Klasszikus íróasztal melynek szélessége 145 cm.  Az íróasztal mind két oldalán tágas szekrény található, ahol minden iskolai dolog, füzet, könyv, iskolai festékkészlet, rajztömb , és még sok más is befér. Tollak, filctollak , ceruzák, vonalzók és hasonlók helyet találnak a pult alatt szerelt fiókban. Mint UP íróasztaloknál a 145-nél is a pult hőre zsugorodó fóliával be van borítva. Minden gyermek kollekció szekrény ajtói díszítve vannak vésnök díszítményekkel.

Íróasztal - állványÍróasztal - állvány

Ez a legpraktikusabb megoldás. 2 az 1-ben megoldás tökéletesen bevált kis helységekben, ahol minden egyes centiméter számít. Az íróasztal- alvány befér minden egyes szoba sarokba, ahol kis helyet foglal el.  

Gyermek íróasztalok minden élei le van kerekítve, a gyermek biztonság növelése érdekében. Az íróasztalok hátulján egy speciális díszítő korona fel van szerelve, amely kis dolgokat, mint ceruzát, vagy filctollat íróasztal mögé eséstől védi.

A helyzet egy kicsit más  lesz, ha tinédzsernek választjuk az íróasztalt. Iskolába való visszatérés már nem egy  szokatlan esemény. Azonban vigyázzuk, hogy a tanuláshely 1005 feleljen meg a tinédzsernek. Több órát tölteni fog tanulással, házi feladatok megoldásával vagy olvasásával az íróasztalnál. Milyen íróasztal felel meg tinédzsernek:

YO Mix Íróasztal

YO Mix íróasztal legnépszerűbb modell  tinédzserek körében. Valószínűleg, a YO szekrény és 100 meg 150 YO TV szekrény összeállítása miatt.  pult tetszés szerint támasztható a konténeren vagy TV szekrényen: párhuzamosan, függőlegesen, kint, pult alatt, lehetővé teszi a tanulási hely tinédzserhez való illesztését. 25mm vastagságú laminált pult forgácsolás és karcolás gátló, pult nem fog meghajlani könyvek és olvasmányok  súlya alatt.

Íróasztal

YO Mix Plus Íróasztal

YO MIX íróasztal változata YO MIX íróasztal funkcionalitása mellett a YO MIX Plus íróasztal pult szabályozhatósága és elérhető (65 és 75 cm magasság elérhető) Az opció különleges fontos, amikor a gyermek még mindig növekszik, és mi pedig akarunk vigyázni  gyermek tanulás közbeni helyes pozícióra. 

YO 14 MAX Plus Íróasztal

Max Plus íróasztal  legfunkcionálisabb íróasztal a piacon. A hőre zsugorodó fóliával borított pulttól kezdve, amelyet könnyen tisztíthatjuk, pult szabályozatlan át (57cm, 64cm, 7öcm, 77cm) a pult kinyithatóságáig, amely egy kis polcot takarja magában. Ezen kívül pultra egy rátétet tudjuk rakni, ahol a legfontosabb dolgokat tudjuk rakni. 

Íróasztal - állványÍróasztal - állvány

Íróasztal- állvány ifjúsági változata. Valamivel nagyobb, több polccal, mivel idővel tárgy mennyisége növekszik. Állvány ajtóján szereplő gravírozás egybeesik z egész kollekcióval, így az íróasztal-állvány tökéletesen illeszkedik a belső térhez. 

YO 125 és 145 Íróasztal

Legklasszikusabb íróasztal modell  kínálatunkban. Pult alatt korlátlan felülete lehetővé tesz egy konténer hozzáadását vagy bármilyen szék pult alatt elhelyezését.

Az íróasztal választásakor elsősorban a diák kényelmét veszünk figyelembe. Nagyon fontos a helyes,  ergonómiai pozíció megtartása, mivel az íróasztalbálnál töltött idő legtermékenyebb kell, hoggy legyen.  Ezért, az íróasztal választása mellett nagyon fontos a szék választása is.  Magasság beállítása kötelező.  Érdemes olyan széket választani, amelyen külön-külön a  háttá és az ülés 

Go top