+36 70 628 5844

budapest@meblik.hu

Facebook
MEBLIK.HUÚjdonság!Baby gyermekágy 140

Baby gyermekágy 140Baby gyermekágy  140

Újdonságok egyike a 140 Baby gyermekágy, , amely már első látásra szép designnal csábít az embert. Az összes csecsemő kollekció minták elérhetők. Modern kinézet, funkcionalitás és a kényelem egy terméknek a jellemzői.

Szilárd és tartós szerkezete biztonságot jelenti a felhasználónak. Három szintű szabályozás lehetővé teszi a matrac magasság beállítását. Fogzás idején kiválóak a szilikon borítók, amelyek a gyermekágy fenti részében fel vannak szerelve. Az áramvonalas kinézet pedig az ütésfájdalmat csökkenteti. Gyermekágyat biztonságos vízi festékkel festettük (allergiaellenes és szagtalan).

 Gyermekágy funkcionalitása

Úgy terveztünk a gyermekágyat, hogy nemcsak a csecsemők tudnának használni. Nagyon könnyen dívánnyá alakíthatjuk át, Elég hogy egy oldalt kivesszük, és helyette berakjuk egy alvás biztosító panelt. Amikor a kisgyerek egy kicsit felnő, akkor ezt is le lehet venni.

Emlékezzük, arra is, hogy az gyermekágyhoz legjobb matracot ki kell választani. Megfelelően kiválasztott matrac nemcsak a kényelmet biztosít, hanem regeneráló alvást is.

Ha pedig egy fiókra gondolunk, akkor tudjuk ajánlani, olyat, amely rendesen belefér a gyermekágy alá, ez fontos mert idővel a cuccok száma bővelkedik. Gyermekágyhoz egy pelenkázóasztalt biztosítjuk, amely nagyon hasznos berendezésnek tekinthető. Könnyíti a csecsemő ápolását.

Go top